Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Uw auto verkopen?

Overweegt u uw auto te verkopen maar wilt u de hoogste prijs ontvangen? Dan is verkoop in samenwerking met Allegro Occasions een goede optie. Tegen een scherp tarief brengen wij uw auto op de markt, garantie voor een snelle en succesvolle verkoop!
 

Content Image 1

De voordelen van consignatieverkoop

Zoals we hierboven al aangaven, kan een particuliere verkoop een bewerkelijk proces zijn. Denk aan: het reinigen en fotograferen van de auto, het online adverteren, het te woord staan van potentiële kopers, het plannen van een bezichtiging en het onderhandelen over een goede prijs.

Bij een consignatie verkoop besteed u al deze zaken uit aan ons. Vooraf bespreken we de tarieven voor deze dienstverlening zodat u achteraf nooit voor verassingen staat. U levert uw auto bij ons in en wij bellen u pas weer zodra hij verkocht is. Zorgeloos verkopen dus!

Vragen of interesse?

Form Image

Andere services van Allegro

Naast het verkopen van jong gebruikte kwaliteitsoccasions, bieden wij ook een divers pakket diensten aan om de aan- of verkoop van uw auto zo makkelijk mogelijk te maken. Dit varieert van inkoop en zoekopdracht tot garantie en verzekering. Bekijk hieronder ons totale aanbod diensten en neem gerust contact op bij vragen.

Bekijk alle diensten
whatsapp_button.png
1
Morgen Internet - Zorgeloos website