Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Uw autoverzekering, zo geregeld.

U zojuist gekochte auto wilt u goed verzekeren. Ook hierin bieden wij scherp geprijsd maatwerk. Of u nu als zakelijke of particuliere klant bij ons een auto koopt, wij helpen u zonder gedoe aan een goed betaalbare autoverzekering.

Content Image 1

Verzekeren is maatwerk

Een goede verzekering is veel meer dan zomaar een ‘all-risk verzekering’ of ‘beperkt casco’. Het is de optelsom van al uw wensen. U weet als geen ander hoe uw auto gebruikt gaat worden, en door wie. Bij de verzekeringspartners van Allegro Occasions is uw auto in goede handen en weet u snel waar u aan toe bent.

Doordat wij de juiste vragen aan u stellen houden we rekening met al uw wensen en krijgt u een verzekering op maat tegen gunstige voorwaarden en scherpe premies. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door ons even te bellen of ons een e-mail te sturen.

 

Vragen of interesse?

Form Image

Andere services van Allegro

Naast het verkopen van jong gebruikte kwaliteitsoccasions, bieden wij ook een divers pakket diensten aan om de aan- of verkoop van uw auto zo makkelijk mogelijk te maken. Dit varieert van inkoop en zoekopdracht tot garantie en verzekering. Bekijk hieronder ons totale aanbod diensten en neem gerust contact op bij vragen.

Bekijk alle diensten
whatsapp_button.png
1
Morgen Internet - Zorgeloos website