Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Wij gaan voor u op zoek!

Ondanks het feit dat wij de auto's in onze collectie met zorgvuldigheid selecteren, kan het natuurlijk zo zijn dat uw droomauto niet bij ons te koop staat. Niet getreurd: wij werken zeer regelmatig op aanvraag en gaan dan ook graag voor u op zoek.

Content Image 1

Breed netwerk

Door onze jarenlange ervaring in de autowereld hebben wij een uitstekend netwerk, bestaande uit leasemaatschappijen, groothandelaren en merkdealers. Hierdoor hebben wij talloze ingangen in de tweedehands markt en vinden we binnen no time uw volgende auto!

Een zoekopdracht begint bij ons in de showroom. We nemen onder het genot van een verse koffie graag uw wensen en eisen door. Nadat we alles goed genoteerd hebben, start onze zoektocht. Eindeloos online zoeken en vergelijken is dus verleden tijd, wij nemen u alles uit handen en ontzorgen u compleet!

Start uw zoekopdracht

Form Image

Andere services van Allegro

Naast het verkopen van jong gebruikte kwaliteitsoccasions, bieden wij ook een divers pakket diensten aan om de aan- of verkoop van uw auto zo makkelijk mogelijk te maken. Dit varieert van inkoop en zoekopdracht tot garantie en verzekering. Bekijk hieronder ons totale aanbod diensten en neem gerust contact op bij vragen.

Bekijk alle diensten
whatsapp_button.png
1
Morgen Internet - Zorgeloos website